Διεθνής διάκριση για τους Ακαδημαϊκούς Καθηγητές της πόλης μας, κ. Γκούνα Αθανάσιο και κ. Φωτιάδη Ανέστη

Διεθνής διάκριση για τους Ακαδημαϊκούς Καθηγητές της πόλης μας, κ. Γκούνα Αθανάσιο και κ. Φωτιάδη Ανέστηlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 05-09-2015 ώρα 17:43:04

3ο Συνέδριο Έρευνας και Επιχειρηματικότητας Μάρκετινγκ ICCMI 2015 Λονδίνο, Πανεπιστήμιο Κίνγκστον

Διεθνής διάκριση για τους Ακαδημαϊκούς Καθηγητές της πόλης μας, κ. Γκούνα Αθανάσιο και κ. Φωτιάδη Ανέστη. Για τρίτη συνεχή χρονιά το Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Λονδίνου Κίνγκστον (Kingston University) συνδιοργάνωσαν το Διεθνές Συνέδριο Έρευνας και Επιχειρηματικότητας «ICCMI 2015» στο Λονδίνο από τις 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2015. Συμμετείχαν 180 καθηγητές, επιχειρηματίες, σύμβουλοι και ερευνητές από όλο τον κόσμο και επιτεύχθηκε υπό την προσπάθεια του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του Καθηγητή κ. Σαρμανιώτη Χρήστου. Στο συνέδριο συμμετείχαν και δύο ακαδημαϊκοί καθηγητές από την πόλη μας, την Κατερίνη, οι οποίοι και είχαν άριστη παρουσία στο συνέδριο μετά τις κριτικές που έλαβαν από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης. Συγκεκριμένα, ο Καθηγητής Εφαρμογών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κ. Γκούνας Αθανάσιος συμμετείχε με δύο θεματικές έρευνες, «Πολιτικό Μάρκετινγκ και Διαφήμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας» και «Εικόνες Κίνησης στην Διαφήμιση», οι οποίες και έλαβαν άριστες αξιολογήσεις από την διεθνή επιτροπή του συνεδρίου. Ο έτερος Αναπληρωτής Καθηγητής της πόλης μας, κ.Φωτιάδης Ανέστης του Πανεπιστημίου Ι-Shou της Taiwan συμμετείχε επιτυχώς με την θεματική έρευνα "TiCoSa Τρισδιάστατο Μοντέλο Μάτριξ - Ερευνώντας την Επισκεψιμότητα σε Αθλητικό Γεγονός» ο οποίος και έλαβε άριστη αξιολόγηση με το πέρας των εργασιών του συνεδρίου. Μετά την επιτυχή αυτή έκβαση ανακοινώθηκε ότι το επόμενο διεθνές συνέδριο θα γίνει του χρόνου τον Ιούνιο 2016 στην Κρήτη με σχεδιασμό μελλοντικά σύμφωνα με ενέργειες του κ. Αθανασίου Γκούνα να γίνει στην Πιερία.

Το πρόγραμμα και οι ερευνητικές θεματολογίες είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://www.iccmi2015.org.uk/wp-content/uploads/2014/07/ICCMI2015-Proceedings-FINALupdated-1.8.151.pdf

Διεθνής διάκριση για τους Ακαδημαϊκούς Καθηγητές της πόλης μας, κ. Γκούνα Αθανάσιο και κ. Φωτιάδη Ανέστη νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός