ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ στην Τουρκία: Έπνιξε το 5χρονο παιδί της προσπαθώντας να επιβιβαστεί σε φέρι μποτ!

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ στην Τουρκία: Έπνιξε το 5χρονο παιδί της προσπαθώντας να επιβιβαστεί σε φέρι μποτ!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 23-03-2014 ώρα 20:43:28

Εγκληματική και με τραγική κατάληξη ήταν η ενέργεια μιας γυναίκας στην Τουρκία, η οποία προσπάθησε να επιβιβάσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε σε φέρι μποτ που έφευγε από την προβλήτα...

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 3 γυναίκες και ένα 5χρονο κοριτσάκι, αρχικά κατάφερε να ανεβεί στην μπουκάπορτα αλλά ήταν τόσο οριακά πάνω της που -λόγω της μικρής κλίσης- άρχισε να πέφτει προς το νερό.

Η οδηγός και άλλη μία γυναίκα κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και να κολυμπήσουν, ενώ οι δύτες μετά από λίγο έβγαλαν το 5χρονο κοριτσάκι και την τρίτη γυναίκα, η οποία ήταν η γιαγιά της μικρής.

Δυστυχώς, αν και το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, πέθανε λίγο αργότερα…

Δείτε το βίντεο

plektani.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ στην Τουρκία: Έπνιξε το 5χρονο παιδί της προσπαθώντας να επιβιβαστεί σε φέρι μποτ! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός