Ανθρώπινο χέρι έκλεισε και τα δύο συστήματα εντοπισμού της πτήσης της Malaysia!

Ανθρώπινο χέρι έκλεισε και τα δύο συστήματα εντοπισμού της πτήσης της Malaysia!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 15-03-2014 ώρα 21:44:31

Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι τα συστήματα εντοπισμού του αεροπλάνου της Malaysia Airlines τα έκλεισε κάποιος με 14 λεπτά διαφορά, γεγονός που δείχνει ότι το αεροπλάνο δεν έπεσε από κάποια μοιραία βλάβη.

Αυτή η νεα εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα. Το σύστημα μετάδοσης δεδομένων έκλεισε στη 01:07 π.μ. και ο αναμεταδότης έκλεισε στη 01:21 π.μ., λίγο μετά, αφού είπε ο πιλότος στον πύργο ελέγχου «Εντάξει, καληνύχτα» και λίγο πριν το αεροπλάνο αλλάξει πορεία και κατευθυνθεί προς τα δυτικά.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το κλείσιμο του διακόπτη έγινε επίτηδες και αξιωματούχοι δήλωσαν στο ABC News ότι και οι δυο συσκευές έκλεισαν από κάποιον που είχε δόλο.

Αυτό, οδηγεί τους Αμερικανούς ερευνητές να πιστεύουν ότι ήταν ανθρώπινο χέρι που ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για το αεροπλάνο και όχι μια μοιραία μηχανική βλάβη.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο συσκευές εντοπισμού ήταν κλειστές, το αεροπλάνο εξακολουθούσε να στέλνει στίγμα μέσω δορυφόρου από το σύστημα ACARS. Αυτό μοιάζει με το σήμα που στέλνει ένα κινητό ακόμα κι όταν είναι κλειστό.

Η Wall Street Journal ανέφερε ότι το στίγμα της πτήσης 370 έδινε τη θέση του αεροπλάνου, την ταχύτητα και το ύψος πτήσης για τουλάχιστον 5 ώρες από όταν εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στο δορυφόρο της Βρετανικής Immarsat ήταν πάνω από τη θάλασσα, σε ύψος 35.000 πόδια.

Οι Αμερικανοί αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τη θέση της τελευταίας εκπομπής σήματος από την πτήση 370 και παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν γιατί σταμάτησε. Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Λευκό Οίκο σήμερα και είχε αποκαλύψει χθες αξιωματούχος του Πενταγώνου, οι ΗΠΑ στέλνουν αεροπλάνα σε περιοχή του Ινδικού Ωκεανού, 1.000 μίλια δυτικά της Κουάλα Λουμπούρ.

Εξετάζουν επίσης την πιθανότητα κάποιος μέσα από το αεροπλάνο να έσβησε και το στίγμα προς το δορυφόρο.

Το αεροπλάνο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ήταν 2.200 ναυτικά μίλια από την κανονική του θέση και εξακολουθούσε να πετάει.

Δείχνει επίσης, ότι το Boeing 777 δεν είχε κανένα πρόβλημα εκείνες τις ώρες και δεν ανατινάχτηκε από ένα ξαφνικό γεγονός.

«Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το αεροπλάνο να είναι στο βυθό του Ινδικού Ωκεανού», είπε αξιωματούχος του Πενταγώνου.

newsit.gr

Ανθρώπινο χέρι έκλεισε και τα δύο συστήματα εντοπισμού της πτήσης της Malaysia! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός