Όταν φεύγει το ενδιαφέρον. Από την Μαρία Κυπάρου

Όταν  φεύγει  το ενδιαφέρον. Από την Μαρία Κυπάρουlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 17-12-2013 ώρα 15:18:19

Αγαπημένε  μου αναγνώστη, χαίρομαι πολύ που "έπεσε  στο τραπέζι" ένα θέμα σαν και αυτό!  Θέλει πολλά κότσια  για να παραδεχθεί  κάποιος  οτι άρχισε  να ξεφτίζει  το πάθος στη σχέση του.

Έχεις  μια μακροχρόνια σχέση, περνάς όμορφα αν και νιώθεις καθημερινά αυτή τη ρουτίνα, αγαπάς πολύ το κορίτσι σου, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου αλλά...;! Σε αυτό το αλλά σταμάτησες κι εσύ στο γράμμα σου.. Δύο είναι τα τινά για να φύγει αυτό το "αλλά" : 1. Αν είναι η μία, αν δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς εκείνη, αν θεωρείς ότι απλά περνάτε μία φάση-κρίση, προσπάθησε με τη συζήτηση να της δείξεις (αν ακόμα δεν κατάλαβε) τα προβλήματα που έχουν βγει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα, προσπαθήστε μαζί, παλέψτε να σώσετε ότι τόσα χρόνια χτίσατε..! 2. Αν όντως είσαι μπερδεμένος ή δε θέλεις να συνεχίσεις, συζήτησε μαζί της, πες όλα όσα νιώθεις! Ξέρεις καμιά φορά, όταν φθάνουμε στο σημείο αυτό και λέμε όσα σκεφτόμαστε, καμιά φορά ακούγοντάς τα ξυπνάμε, ταρακουνιόμαστε κ εμείς οι ίδιοι γιατί τότε συνειδητοποιούμε τι πάμε να κάνουμε! Όπως και να έχει φίλε μου, να είσαι ειλικρινής και όχι απόλυτος! Να θυμάσαι πως όλες οι σχέσεις περνάνε κρίσεις και ειδικότερα όταν αξίζουν! Καλή τύχη!!

 

Μαρία Κυπάρου

e-mail επικοινωνίας : maria_kuparou@live-in.gr

Στείλτε τις ερωτήσεις σας και η Μαρία θα σας απαντήσει προσωπικά. Στο portal μας ανεβαίνουν οι συμβουλές της χωρίς τα προσωπικά στοιχεία κανενός!

Όταν φεύγει το ενδιαφέρον. Από την Μαρία Κυπάρου νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Όταν φεύγει το ενδιαφέρον. Από την Μαρία Κυπάρου, @ έχετε μήνυμα

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός