ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Μεταναστών στην Κατερίνη;

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Μεταναστών στην Κατερίνη;live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 12-01-2016 ώρα 19:23:48

Αντιδράσεις φορέων και κατοίκων έχουν προκαλέσει δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Αλ. Φλαμπουράρη, από τις οποίες προκύπτει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει τη δημιουργία ενός ακόμα στρατοπέδου για πρόσφυγες στην Κατερίνη Πιερίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση σχεδιάζει τη δημιουργία κέντρου διαλογής και καταναγκαστικής συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών (hot spot) στην Ανδρομάχη Κατερίνης. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, εκπρόσωποι της Αντιπεριφέρειας, του Δήμου (τόσο της πλειοψηφίας όσο και των άλλων παρατάξεων), αλλά και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου και των ξενοδόχων, εξέφρασαν την αντίθεσή τους, προφασιζόμενοι ότι θα προκαλέσει τεράστια ζημιά στον τουρισμό και θα έχει καταστρεπτικές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες στην τοπική κοινωνία.

news.makedonias.gr

ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Μεταναστών στην Κατερίνη; νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός