Ο κωδικός που μπορεί και δίνει πρόσβαση σε κρυφές ρυθμίσεις του iphone

Ο κωδικός που μπορεί και δίνει πρόσβαση σε κρυφές ρυθμίσεις του iphonelive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 12-01-2016 ώρα 19:11:16

Είστε φαν του iphone και δεν το αφήνετε ποτέ από τα χέρια σας; Τότε αυτό θα σας ενδιαφέρει. Σύμφωνα με την Independent, ένας απλός κωδικός μπορεί να σας παρέχει πρόσβαση σε κρυφές πληροφορίες που περιέχει το iphone σας, καθώς επίσης και να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις του απορρήτου του.

Η λειτουργία του iphone, Field Mode, είναι ένα κρυμμένο αλλά χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να δείτε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πως το τηλέφωνό σας συνδέεται με το διαδίκτυο.

Το εργαλείο ενεργοποιείται με το αν πληκτρολογήσει κανείς το *3001#12345#* και στη συνέχεια πατήσει το πλήκτρο της κλήσης. Τότε σύμφωνα με το δημοσίευμα στο τηλέφωνο θα εμφανιστεί μία γκρίζα οθόνη, όπου και θα δείτε τις επιπλέον πληροφορίες.

Εκτός όμως από αυτό τον κωδικό, υπάρχουν και άλλοι που θα μπορούσαν να προσφέρουν πληροφορίες. Εάν χρησιμοποιήσετε *#33# τότε θα δείτε την κατάσταση των ρυθμίσεων της φραγής των κλήσεων. Μάλιστα, το εργαλείο αυτό ενεργοποιείται πατώντας *33*pin# και #33&pin#.

Εάν πατήσετε *#43# τότε αυτό θα σας δείξει εάν η αναμονή των κλήσεων είναι ενεργοποιημένη ή όχι.

huffingtonpost.gr

Ο κωδικός που μπορεί και δίνει πρόσβαση σε κρυφές ρυθμίσεις του iphone νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός