Η Έλενα Χατζηλιάδου στην ομάδα Καράτε Bushido Bonn της Γερμανίας!

Η Έλενα Χατζηλιάδου στην ομάδα Καράτε Bushido Bonn της Γερμανίας!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 02-02-2016 ώρα 0:47:29

Η Ελληνίδα Παγκόσμια και Ευρωπαική πρωταθλήτρια Έλενα Χατζηλιάδου ,αθλήτρια του Πιερικού Συλλόγου Κατερίνης με προπονητή τον Μάξιμο Χατζηλιάδη, έκανε πρόσφατα την εγγραφή της στην ομάδα Καράτε Bushido Bonn της Γερμανίας, στην οποία κατοικεί πλέον μόνιμα.

    Με την εγγραφή της ήρθε και το πρώτο χρυσό μετάλλιο (Open Γυναικών) αυτής της χρονιάς στο διεθνές τουρνουά  Rhien Shiai στην Mayen της Γερμανίας με συμμετοχή πολύ καλών αθλητών από 12 χώρες από όλον τον κόσμο.             

"Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους προπονητές μου Christian και Georg Karras, οι οποίοι μου δίνουν την δυνατότητα να αγωνίζομαι στα Διεθνές Τουρνουά για την καλύτερη προετοιμασία μου πριν απο τα Ευρωπαικά και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Δεν περίμενα τέτοια μεγάλη ανταπόκριση από την Γερμανία.

Ήδη μου έχουν ζητήσει να μπώ και στο team της Εθνικής Retzion της Γερμανίας.

 Τα καλύτερα έρχονται..."

Η Έλενα Χατζηλιάδου στην ομάδα Καράτε Bushido Bonn της Γερμανίας! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός