Η ζήλεια στον έρωτα! από την Μαρία Κυπάρου

Η ζήλεια στον έρωτα! από την Μαρία Κυπάρουlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 09-12-2013 ώρα 22:20:32

Αγαπητέ μου αναγνώστη, διάβασα  με προσοχή όλα όσα μου λες στο γράμμα σου και νομίζω πως δεν πρέπει να τρομάζεις τόσο με το θέμα που σε απασχολεί. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος που ζηλεύει! Γιατί σου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση;! Οκ, όπως μου είπες, ποτέ δεν είχες τέτοια θέματα, πάντα ήσουν χαλαρός, cool.. Συνέβη τώρα! Και;! Γιατί αγχώνεσαι τόσο πολύ; Ξέρεις, είναι όμορφο να χαλαρώνεις και να αφήνεσαι σε ότι νίωθεις και επίσης έιναι όμορφο να βλέπεις το ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θέλεις! Μην τρομάζεις στα πρωτόγνορα συναισθήματα, μην το βάζεις στα πόδια από φόβο και ζήστο όσο πιο πολύ μπορείς! Ένα πράγμα να θυμάσαι!!! Μην επιτρέψεις ποτέ σε ένα συναίσθημα όπως η ζήλεια να καταστρέψει τα συναισθήματα σου και τα συναισθήματα της συντρόφου σου! Η ζήλεια είναι το αλατοπίπερο μιας σχέσης αλλά συνάμα, σε υπερβολικό βαθμό γίνεται αρρώστια που μέρα με τη μέρα φέρνει τη σχέση όλο και πιο κοντά στο τέλος. Μην αγχώνεσαι λοιπόν, ερωτευμένος είσαι και αυτό είναι πολύ όμορφο! Ζήστο και μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο!

 

 

Μαρία Κυπάρου

e-mail επικοινωνίας : maria_kuparou@live-in.gr

Στείλτε τις ερωτήσεις σας και η Μαρία θα σας απαντήσει προσωπικά. Στο portal μας ανεβαίνουν οι συμβουλές της χωρίς τα προσωπικά στοιχεία κανενός!

Η ζήλεια στον έρωτα! από την Μαρία Κυπάρου νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Η ζήλεια στον έρωτα! από την Μαρία Κυπάρου

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός