Περιμένοντας το άλλο μας μισό! Η Μαρία Κυπάρου απαντάει στις ερωτήσεις σας!

Περιμένοντας το άλλο μας μισό! Η Μαρία Κυπάρου απαντάει στις ερωτήσεις σας!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 27-11-2013 ώρα 16:52:50

Αγαπητή αναγνώστρια, διάβασα το όμορφο γραάμμα σου. Μου έκανε πολύ πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο ρομαντικά αντιμετωπίζεις τον έρωτα. Το ότι ποτέ δεν είχες ολοκληρωμένη σχέση -από επιλογή βέβαια- δεν είναι κάτι που πρέπει να σε αγχώνει! Δεν είναι κακό να περιμένεις να νιώσεις για να κάνεις οτιδήποτε, ούτε ότι δεν νιώθεις ακόμα έτοιμη, ούτε που δε βρήκες ακόμα τον έναν! Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρούμε το άλλο μας μισό! Η συμβουλή μου, καλή μου, είναι να μην αγχώνεσαι, να χαλαρώσεις και να εκμεταλλεύεσαι κάθε πρόταση για εξόδους, πάρτυ και ραντεβού! Θυμίσου: ο έρωτας σε περιμένει εκεί έξω και θα σε βρει εκεί που δεν θα το περιμένεις! Καλή τύχη!!

 

Μαρία Κυπάρου

e-mail επικοινωνίας : maria_kuparou@live-in.gr

Στείλτε τις ερωτήσεις σας και η Μαρία θα σας απαντήσει προσωπικά. Στο portal μας ανεβαίνουν οι συμβουλές της χωρίς τα προσωπικά στοιχεία κανενός!

Περιμένοντας το άλλο μας μισό! Η Μαρία Κυπάρου απαντάει στις ερωτήσεις σας! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Περιμένοντας το άλλο μας μισό

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός