Η Μαρία συμβουλεύει τους άντρες που... δυσκολεύονται στις σχέσεις!

Η Μαρία συμβουλεύει τους άντρες που... δυσκολεύονται στις σχέσεις!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 22-11-2013 ώρα 18:28:30

Αγαπητέ μου αναγνώστη, διάβασα το γράμμα σου και αντιλήφθηκα το πόσο πραγματικά αγχωμένος είσαι με το να διεκδικείς το άλλο φύλο. Γιατί;; Από ότι κατάλαβα, σε προσεγγίζουν γυναίκες, βγαίνεις ραντεβου.. Γιατί "κολλάς" από εκεί και πέρα;! Οκ, δεν είναι εύκολες οι προσωπικές σχέσεις, καθόλου θα 'λεγα, αλλά γιατί δεν διεκδικείς; Γιατί μετά τον πρώτο καφέ χάνεσαι; Γιατί νομίζεις ότι δεν θα υπάρξει κάποια που να την ενδιαφέρεις πραγματικά; Πήγαινε στον καθρέφτη του σπιτιού σου και κοίταξε μέσα! Τι βλέπεις; Μίλησέ του! Αναγνώρισε τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα σημεία του εαυτού σου και διόρθωσέ τα! Μην υποτιμάς όλα όσα είσαι αλλά και όσα μπορείς να γίνεις στο μέλλον! Άρπαξε ευκαιρίες! Να τολμάς!!! Και αν αποτύχεις, να θυμάσαι και να μαθαίνεις! Και πάλι από την αρχή! Αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτοεκτίμηση, θάρρος και προσπάθεια! Καλή τύχη!!

 

Μαρία Κυπάρου
e-mail επικοινωνίας : maria_kuparou@live-in.gr
Στείλτε τις ερωτήσεις σας και η Μαρία θα σας απαντήσει προσωπικά. Στο portal μας ανεβαίνουν οι συμβουλές της χωρίς τα προσωπικά στοιχεία κανενός!

Η Μαρία συμβουλεύει τους άντρες που... δυσκολεύονται στις σχέσεις! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Η Μαρία συμβουλεύει τους άντρες που δυσκολεύονται στις σχέσεις!

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός