Κουρουμπλής: Προτείνω να υπάρξει μέτρο, μη διχάσουμε τον λαό

Κουρουμπλής: Προτείνω να υπάρξει μέτρο, μη διχάσουμε τον λαόlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 02-07-2015 ώρα 11:49:05

«Περίμενα η Ευρώπη να λειτουργήσει με έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό»

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έπρεπε να διευκολύνει τον λαό να ασκήσει το δικαίωμά του, σε ένα περιβάλλον ηρεμίας, σημείωσε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο Mega. Όπως ανέφερε ακόμη, προς αυτή την κατεύθυνση θα έπρεπε να κινηθεί και η δημοκρατική Ευρώπη, στην οποία ο ίδιος πίστεψε.

Ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε το γεγονός ότι ένα ολόκληρο σύστημα «έχει πέσει πάνω στο να ωθεί το φόβο, να συντηρεί και να αποδέχεται τον εκβιασμό που δέχεται η χώρα» και υπενθύμισε την χθεσινή παρέμβαση του ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, ο οποίος εγκάλεσε χθες τον Γιούνκερ για την «ωμή παρέμβασή του».

Εξαπέλυσε, επίσης, επίθεση εναντίον όσων με πολύ εύκολο τρόπο χρεώνουν την κυβέρνηση για όλο αυτό που συμβαίνει, ανάμεσα σε αυτούς και τα πολιτικά κόμματα Σχολιάζοντας τις εικόνες με τον κόσμο που ταλαιπωρείται στις ουρές, έξω από τα ΑΤΜ, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι «προφανώς δεν είναι σε κανέναν ευχάριστο να βλέπει αυτές τις εικόνες και την ταλαιπωρία. Ωστόσο οι άνθρωποι παίρνουν τη σύνταξη τους, έστω και με αυτό τον ρυθμό» και επισήμανε ότι πρέπει να αναγνωρίσει κανείς από που ξεκίνησε αυτή η σημερινή κατάσταση.

Περίμενα η Ευρώπη να λειτουργήσει με έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό, δεν το έκανε, δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε: Εκείνο που προτείνω είναι να υπάρξει μέτρο σε όλους μας. Δεν χρειάζεται να διχάσουμε τον ελληνικό λαό, κατέληξε.

newsbeast.gr

Κουρουμπλής: Προτείνω να υπάρξει μέτρο, μη διχάσουμε τον λαό νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός