Ξεχάστε τα usb που ξέρατε... έρχονται τα dataStickies! [photos]

Ξεχάστε τα usb που ξέρατε... έρχονται τα dataStickies! [photos]live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 13-03-2014 ώρα 18:41:08

Η εξέλιξη της τεχνολογίας πραγματοποιείται με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ τα επιτεύγματα ειδικά στον τομέα των υπολογιστών αποκτούν συνεχώς όλο και μικρότερο μέγεθος

Ο λόγος τα «dataStickies» τα οποία δίνουν, πλέον, άλλο νόημα στην έννοια της μεταφοράς δεδομένων, μιας και δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τα «κλασικά» πλέον usb .

Τα «dataSTICKIESs» όπως «προδίδει» και η ονομασία τους θα προσκολλούν πάνω σε οποιοδήποτε «Optical Data Transfer Surface» της ηλεκτρονικής συσκευής, ενώ αυτομάτως θα εμφανίζεται μία φωτεινή ένδειξη στην άκρη, και θα μεταφέρουν δεδομένα.

Θα έχει την δυνατότητα να επικολληθεί στην μπροστινή επιφάνεια των συσκευών, όπως στην οθόνη ενός υπολογιστή, στην τηλεόραση και σε ηχοσύστηματα, ενώ, βασικό πλεονέκτημα της νέας μορφής μέσων αποθήκευσης είναι η πολυλειτουργικότητα, καθώς μπορούν να λειτουργήσουν σε μία συσκευή περισσότερα από ένα, δίνοντας έτσι στον χρήστη την ευχέρεια μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου.

Η πολυχρωμία τους, η απλούστερη χρήση, η αίσθηση ότι δύσκολα θα χάσεις ένα αυτοκόλλητο, αλλά και το ότι λειτουργεί σαν μία γέφυρα του ψηφιακού και πραγματικού κόσμου, αφού έχει την μορφή του πιο χρηστικού σημειωματάριου και την χρησιμότητα του πιο διάσημου «μεταφορέα» δεδομένων, θα το καταστήσουν απαραίτητο και εύχρηστο αντικείμενο για τον χρήστη.

Η τεχνολογία αυτή βρίσκεται ακόμη σε κατασκευαστικό στάδιο και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί. Η χωρητικότητα τους θα φτάνει μέχρι τα 32 GB και υπεύθυνοι για την δημιουργία είναι ένα ζευγάρι σχεδιαστών από το Νέο Δελχί.

Ξεχάστε τα usb που ξέρατε... έρχονται τα dataStickies! [photos] νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Ξεχάστε τα usb που ξέρατε... έρχονται τα dataStickies! [photos]

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός