Μια σελίδα για τον Όλυμπο και για την ορειβασία στην Ελλάδα!

Μια σελίδα για τον Όλυμπο και για την ορειβασία στην Ελλάδα!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 21-02-2014 ώρα 9:59:07

Η Olympusmt.blogspot.com είναι μια σελίδα για τον Όλυμπο αλλά και για την ορειβασία στην Ελλάδα εν γένει! Είναι ένα blog που δημιουργήθηκε από αγάπη για τον Όλυμπο και που σύντομα αγκαλιάστηκε από πολλούς φίλους του βουνού!

Ποιά ζώα έχουν το «σπίτι» τους στον Όλυμπο; Πόσα είδη πεταλούδων υπάρχουν; Ποίο μονοπάτι μου ταιριάζει; Θέλω να δω φωτογραφίες από όλες τις κορυφές της Ελλάδος και να μάθω που διοργανώνει εκδρομή αυτή την Κυριακή ο πλησιέστερος σε μένα  ορειβατικός σύλλογος…

Όλες αυτές τις πληροφορίες μπορεί κανείς να τις βρει στο olympusmt.blogspot.com!

Το 2013, το blog άρχισε να δημοσιεύει θέματα, γνώμες και δελτία τύπου ποικίλης ορειβατικής θεματολογίας και ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με τους μεγαλύτερους ορειβατικούς συλλόγους της χώρας. Το olympusmt.blogspot.com γίνεται, έτσι, ένα πολύτιμο βοήθημα για τους πεζοπόρους ώστε να διαβάζουν θέματα που τους ενδιαφέρουν, αλλά και για τους συλλόγους  που, μέσω του blog, δημοσιοποιούν τις δράσεις τους, αναρτούν τις ομορφιές της περιοχής τους και προσκαλούν τους φίλους της ορειβασίας στις εξορμήσεις τους.

Τώρα, το 2014, η παρέα μας μεγαλώνει. Το blog αλλάζει συνεχώς μορφή ακολουθώντας τις ανάγκες και τις συμβουλές των αναγνωστών. Πλέον είμαστε σε θέση να καλέσουμε όλους εσάς να γίνετε μέρος της συντροφιάς μας… Περιμένουμε τις φωτογραφίες από τις δικές σας αναβάσεις στα βουνά της Ελλάδας, τα δικά σας κείμενα ή τις προτάσεις σας! Ξέρετε κάποιον σύλλογο ή καταφύγιο που δεν είναι στον κατάλογό μας; Υπάρχει κάποια σελίδα για την ορειβασία που δεν την ξέρουμε; Περιμένουμε την ενημέρωσή σας ώστε να γίνει το blog μας ένας πλήρης οδηγός και το δεξί χέρι του ορειβάτη.

Πείτε το σε φίλους σας που μπορεί να ενδιαφέρονται! Βοηθήστε μας να έρθουμε πιο κοντά με την μεγάλη ορειβατική «οικογένεια» της Ελλάδας!! Ελάτε και εσείς να γνωριστούμε!!!

Olympusmt.blogspot.com

Facebook Group

Facebook Page

Μια σελίδα για τον Όλυμπο και για την ορειβασία στην Ελλάδα! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Μια σελίδα για τον Όλυμπο και για την ορειβασία στην Ελλάδα

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός