...στους ωκεανούς υπάρχει 200 φορές περισσότερος χρυσός απ όσον έχει εξορυχθεί ως τώρα στη γη;

...στους ωκεανούς υπάρχει 200 φορές περισσότερος χρυσός απ  όσον έχει εξορυχθεί ως τώρα στη γη;live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 08-02-2013 ώρα 16:23:08

...ο Τζακ Νίκολσον μεγάλωσε θεωρώντας ότι η αδελφή του ήταν μητέρα του;

 

...στους ωκεανούς υπάρχει 200 φορές περισσότερος χρυσός απ' όσον έχει εξορυχθεί ως τώρα στη γη;

 

...όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Mitsubishi Pajero  στην Ισπανία προκάλεσε αμηχανία στην αγορά και σκεπτικισμό στην εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία; Η λέξη Pajero στα ισπανικά σημαίνει ''αυνανιστής''.

 

...γευσιγνώστες επιβάλλουν τη συνοδεία του καλού ουίσκι και της σαμπάνιας με φράουλες ή μαύρη σοκολάτα; Τα τελευταία βοηθούν στην ανάδειξη της γεύσης του ποτού. Εξάλλου, είναι τροφές που εξουδετερώνουν (δηλαδή κάνουν ουδέτερη) τη γεύση που προϋπήρχε στο στόμα καθιστώντας το έτοιμο να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί ή να απορρίψει την καινούρια γεύση.

 

...στις Η. Π. Α. έχουν κινήσει αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας για καύσιμο καμένο φυτικό λάδι από φριτέζα (παλμολεϊνη);

...στους ωκεανούς υπάρχει 200 φορές περισσότερος χρυσός απ όσον έχει εξορυχθεί ως τώρα στη γη; νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Γαβριήλ Κυραηλίδης

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός