Με πόσες γυναίκες έχει πάει ο μέσος Έλληνας;

Με πόσες γυναίκες έχει πάει ο μέσος Έλληνας;live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 16-10-2013 ώρα 22:41:38

Ο μέσος Έλληνας, λοιπόν, σύμφωνα με την έρευνα, έχει κάνει σεξ στη ζωή του με τουλάχιστον 30 διαφορετικές γυναίκες. Δηλαδή, οι ερωτικές σύντροφοί του, ασχέτως της διάρκειας και της συχνότητας της σχέσης, είναι τουλάχιστον τριάντα.

Αυτά είναι τα καλά νέα, που εξυψώνουν τη φυλή και διατηρούν το μύθο του Έλληνα εραστή. Τα κακά νέα είναι ότι ο Έλληνας εραστής προτιμά να μη χρησιμοποιεί προφυλακτικό, με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται κάτι τέτοιο και τις αρνητικές συνέπειες. Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, σας λέμε ότι ένας στους 5 (ποσοστό 22%) που βρίσκεται σε μόνιμη σχέση, όταν παρεκκλίνει αυτής και καταφέρει να ρίξει στο κρεβάτι άλλες γυναίκες, δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό.

Αλλά και οι Ελληνίδες φαίνεται ότι απολαμβάνουν πλέον το σεξ και έχουν χειραφετηθεί. Έτσι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας (μαζί με τις Γαλλίδες και τις Πολωνές), που κατά μέσο όρο έχουν στη ζωή τους 10 εραστές. Οι υπόλοιπες Ευρωπαίες που ακολουθούν είναι οι Ιταλίδες (με 8 ερωτικούς συντρόφους) και οι Ολλανδές (με 6 ερωτικούς συντρόφους).

Τώρα, εάν αναρωτιέστε πόσες γυναίκες ενώ έχουν μόνιμη σχέση κάνουν σεξ με άλλον άνδρα και χρησιμοποιούν προφυλακτικό, σας λέμε ότι μόνο μια στις 10 δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό.

e-radio.gr

Με πόσες γυναίκες έχει πάει ο μέσος Έλληνας; νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός