Εννέα παράδοξα αφρoδισιακά που ξεσηκώνουν τους άνδρες!

Εννέα παράδοξα αφρoδισιακά που ξεσηκώνουν τους άνδρες!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 13-02-2014 ώρα 22:59:40

Αυστραλιανοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι άνδρες διεγείρονται σeξουαλικά από μια γυναίκα με πολύ μακριά χέρια. Ακούγεται παράξενο, όμως τα μακριά χέρια είναι ένα μόνο από τα περίεργα αφροδισιακά που τονώνουν την ερωτική διάθεση των ανδρών.

Δείτε ποια εννέα ακόμη παράδοξα αφροδισιακά εκτοξεύουν τη λίμπιντο των ανδρών.

1. Η μυρωδιά της κανέλας

Ερευνητές από το Σικάγο υποστηρίζουν ότι η κανέλα πυροδοτεί μια πρωτόγονη σeξουαλική αντίδραση στον ανδρικό εγκέφαλο.

2. Το καρπούζι

Το δροσερό καλοκαιρινό φρούτο περιέχει ένα αμινοξύ που ονομάζεται κιτρουλίνη. Το συστατικό αυτό επιδρά με παρόμοιο τρόπο όπως τα φάρμακα κατά της στuτικής δυσλειτουργίας, σύμφωνα με μελέτη από το Πανεπιστήμιο TAMU του Τέξας. Η κιτρουλίνη βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία του ανδρικού μoρίου.

3. Η οικονομική ύφεση

Όταν μας λείπουν χρήματα, ο εγκέφαλός μας είναι προγραμματισμένος να καταφεύγει σε πρωτόγονα ένστικτα προκειμένου να αποδείξει την αξία του. Η αναπαραγωγή φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα στην περίπτωση αυτή, υποστηρίζουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας.

4. Οι φίλοι

Όταν ο άνδρας βρίσκεται σε μια αντροπαρέα ενισχύεται σημαντικά το αίσθημα του ανταγωνισμού. Το αποτέλεσμα είναι να εντείνεται και η εpωτική επιθυμία, εξηγούν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο McMaster του Καναδά.

5. Οι γυναίκες που τους μοιάζουν

Οι περισσότεροι άνδρες αισθάνονται έλξη προς μια γυναίκα που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά στην εμφάνιση με αυτούς. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Νότιου Ιλινόι έδειξε ότι ο ανδρικός εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τα όμοια χαρακτηριστικά ως σημάδι αναπαραγωγικής συμβατότητας.

6. Το άγχος

Καναδοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι η ερωτική διέγερση είναι εξαιρετικά έντονη όταν νιώθουμε φόβο ή αντιμετωπίζουμε υψηλά επίπεδα στρες. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στις οξυμένες αισθήσεις μας, οι οποίες μας ωθούν να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σeξουαλικό ερέθισμα.

7. Τα καθαρά σεντόνια

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Βρετανικό Σύλλογο για τον Ύπνο έδειξε ότι τα καθαρά σεντόνια βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα με τα παράδοξα αφροδισιακά. Το σώμα μας απελευθερώνει στο κρεβάτι περίπου 1,5 εκατομμύριο νεκρά κύτταρα την ώρα, μαζί με έλαια και βακτήρια. Έτσι, τα καθαρά σεντόνια δίνουν στον εγκέφαλο ένα «σήμα» χαλάρωσης που μας κάνει ταυτόχρονα πιο ανοιχτούς απέναντι στο σeξ.

8. Η απιστία

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι άνδρες παράγουν μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματoς και παρουσιάζουν αυξημένη σeξουαλική διάθεση εάν υποπτεύονται ότι η σύντροφός τους είναι άπιστη. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Florida Atlantic υποστηρίζουν ότι αυτή η διέγερση οφείλεται στην επιθυμία του άνδρα να εξαλείψει κάθε είδους «ανταγωνισμό».

9. Το κόκκινο χρώμα

Ο ανδρικός εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος ώστε να αντιλαμβάνεται το κόκκινο χρώμα ως ένδειξη εpωτικού ενδιαφέροντος. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ που έκαναν αυτή τη διαπίστωση δεν κατάφεραν να εξηγήσουν το γιατί.

onmed.gr

Εννέα παράδοξα αφρoδισιακά που ξεσηκώνουν τους άνδρες! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, παράδοξα αφρoδισιακά που ξεσηκώνουν τους άνδρες!

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός