Αν οι ξένες σειρές του σήμερα κυκλοφορούσαν σε 80s βιντεοκασέτες

Αν οι ξένες σειρές του σήμερα κυκλοφορούσαν σε 80s βιντεοκασέτεςlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 19-02-2014 ώρα 10:54:52

Πριν τα torrents, πριν τα DVD και πριν καν υπάρξει τρίτο κανάλι στην τηλεόραση, υπήρχαν οι βιντεοκασέτες. Αν ήθελες να ρημαδοπεράσεις κάπως το βράδυ τη δεκαετία του '80, έπαιρνες την εντούρο σου, πέρναγες μπροστά από πιτσαρίες και σχολές καράτε και πήγαινες στο βίντεο κλαμπ της γειτονιάς. Εκεί σε περίμενε μια ψυχεδελική υπερπληθώρα άθλιων εξωφύλλων (φτιαγμένων με ψαλίδι και ούχου), παραπλανητικών φωτογραφιών και εντελώς κουκουρούκου τίτλων που μόνο ένας… τρελός-τρελός μεταφραστής θα σκεφτόταν.

Προσπαθησαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν αν η αισθητική της Ελληνικής βιντεοκασέτας είχε φτάσει μέχρι σήμερα, με σύγχρονες ξένες σειρές ως πειραματόζωα!

luben.tv

Αν οι ξένες σειρές του σήμερα κυκλοφορούσαν σε 80s βιντεοκασέτες νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός