Αυτός είναι ο ομορφότερος δρόμος του κόσμου!

Αυτός είναι ο ομορφότερος δρόμος του κόσμου!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 18-01-2014 ώρα 13:10:20

Πρόκειται για τον Rua de Carvalho Goncalo στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας, ο οποίος δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο όμορφος δρόμος του κόσμου.

Στην πραγματικότητα αποτελεί μια σήραγγα δέντρων τόσο ψηλών που φτάνουν μέχρι τον 7ο όροφο των γειτονικών κτιρίων. Πάνω από 100 δέντρα έχουν φυτευτεί κατά μήκος του δρόμου και οι κάτοικοι της περιοχής τον έχουν λατρέψει τόσο πολύ που εργάζονται για τη διατήρησή του, καθώς η περιοχή έχει γίνει διάσημη για την ομορφιά της.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, τα δέντρα φυτεύτηκαν το 1930 από Γερμανούς εργαζομένους στη γειτονιά και προσελκύουν πολλούς επισκέπτες μέχρι και σήμερα.

 

iefimerida.gr

Αυτός είναι ο ομορφότερος δρόμος του κόσμου! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Αυτός είναι ο ομορφότερος δρόμος του κόσμου!

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός