Εντυπωσιακό και εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στο Grand Canyon

Εντυπωσιακό και εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στο Grand Canyonlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 03-12-2013 ώρα 17:32:23

Ένα φαινόμενο που συμβαίνει μία φορά κάθε 10 χρόνια είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν όσοι βρέθηκαν στο Εθνικό πάρκο του Grand Canyon την Παρασκευή.

Πρόκειται για μια «αναστροφή θερμοκρασίας», η οποία δημιούργησε ένα πέπλο από ομίχλη που κάλυψε ολόκληρο το διάσημο φαράγγι στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο δασοφύλακας Erin Whittaker δήλωσε στην Mail Online πως οι αναστροφές της θερμοκρασίας συμβαίνουν κατά μέσον όρο μία ή δύο φορές τον χρόνο, όμως σπάνια προκαλούν μια τέτοια όμορφη πλήρη αναστροφή.

otherside.gr

Εντυπωσιακό και εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στο Grand Canyon νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Εντυπωσιακό και εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο στο Grand Canyon

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός