Φωτορεπορτάζ από το μουσείο της Mercedes-benz στη Στουτγκάρδη!

Φωτορεπορτάζ από το μουσείο της Mercedes-benz στη Στουτγκάρδη!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 29-01-2014 ώρα 12:55:27

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του live in!

Πριν από λίγο καιρό επισκέφτηκα το μουσείο της mercedes-benz στη Στουτγάρδη. Έμεινα έκπληκτος από την οργάνωση και τη διαμόρφωση του μουσείου, τα εκθέματα ήταν περισσότερα του αναμενόμενου, και σε ερώτησή μου, αν είναι κάποια από αυτά, αντίγραφα, ο υπεύθυνος μου απάντησε ότι είναι όλα αυθεντικά και λειτουργικά. Δηλαδή συμπληρώνεις βενζίνη, λάδια, νερό και τα αυτοκίνητα είναι έτοιμα να βγουν ξανά στους δρόμους!

Μπαίνοντας στο μουσείο, ανεβαίνεις στον 8ο όροφο και ξεκινάς το ταξίδι στην ιστορία (από το 1885 μέχρι και το 2014) κατεβαίνοντας μέχρι και το ισόγειο όπου επιστρέφεις στο σήμερα!! Το ταξίδι αυτό σε ικανοποιεί πλήρως!! Και εκεί σε περιμένει μια όμορφη έκπληξη, όπου βλέπεις το τμήμα που σχεδιάζουν παιδιά (μικρά και μεγάλα) τα μοντέλα του αύριο!

Παναγιώτης Νικολόπουλος

Φωτορεπορτάζ από το μουσείο της Mercedes-benz στη Στουτγκάρδη! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Φωτορεπορτάζ από το μουσείο της Mercedes-benz στη Στουτγκάρδη!

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός