Ήρθε για να μας σώσει – Η Κέιτ Άπτον τα κρατάει... σφιχτά! [photos+video]

Ήρθε για να μας σώσει – Η Κέιτ Άπτον τα κρατάει... σφιχτά! [photos+video]live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 05-05-2014 ώρα 0:36:38

Θυμάστε εκείνο το ανέκδοτο με το ναυαγό που σκάει μύτη μια ναυαγοσώστρια και του δίνει πρώτα ποτό μετά τσιγάρο και στο τέλος του λέει «πόσο καιρό έχεις να περάσεις καλά» για να πάρει την απάντηση «μη μου πεις ότι έχεις και playstation»; Ε, με την Κέιτ Άπτον η συγκεκριμένη ερώτηση δεν μπορεί να εκληφθεί διαφορετικά. Γιατί το κορίτσι είναι για σκέτα παιχνίδια κι όχι βίντεο-παιχνίδια.

Ότι θα απονείμουμε και τα εύσημα στους Βρετανούς για την πιο ευφάνταστη και ιδανική φωτογράφηση της Κέιτ Άπτον δεν το περιμέναμε, αλλά τα Αγγλάκια το αξίζουν. Για τη βρετανική Vogue, η Κέιτ ντύθηκε ναυαγοσώστρια με σωσίβιο μπουφάν και βάρκα και ξεπετάχτηκε από τη θάλασσα για να μας σώσει.

Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα κατεβάζει το φερμουάρ και το στήθος της ξεπετάγεται για να το πιάσει γερά με το στήθος της.

tro-ma-ktiko

Ήρθε για να μας σώσει – Η Κέιτ Άπτον τα κρατάει... σφιχτά! [photos+video] νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Κέιτ Άπτον

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός