Ήταν ο Σαμαράς κακής ποιότητας μετανάστης ή κακής ποιότητας ψεύτης;

Ήταν ο Σαμαράς κακής ποιότητας μετανάστης ή κακής ποιότητας ψεύτης;live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 01-02-2014 ώρα 1:26:06

Γράφει ο Φέλιξ

Θυμάστε εκείνη την πιτσαρία στην Αμερική, ιδιοκτησίας Αντώνη Σαμαρά, η οποία με βάση όσα είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός έσκιζε; Δεν γνωρίζουμε το όνομά της, αλλα το είχε καυχηθεί ο Σαμαράς προεκλογικά, όταν στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, κάποιος τον κατηγόρησε πως είναι αναπάγγελτος και δεν έχει πετύχει κάτι στη ζωή του.

Μια που τώρα ο Νίκος Δένδιας μίλησε για κακής ποιότητας μετανάστες, συνειρμικά πήγε το μυαλό μου στον μετανάστη Σαμαρά. Ήταν καλής ποιότητας ή κακής ποιότητας;

Με βάση την αμερικανική νομοθεσία, όποιος έχει φοιτητική βίζα, δεν έχει δικαίωμα να δουλεύει. Ακόμη και αν είναι ιδιοκτήτης καταστήματος. Αν ο νυν πρωθυπουργός το έκανε,τότε ήταν παράνομος. Ένας κακής ποιότητας μετανάστης. Εκτός αν ήταν απλώς,ένας κακής ποιότητας ψεύτης, που είπε ό,τι είπε, για να φανεί προκομένος.

Σε κάθε περίπτωση,ο πρωθυπουργός μπορεί να μας δώσει τα στοιχεία της πιτσαρίας για να βρούμε την άκρη.

koutipandoras.gr

Ήταν ο Σαμαράς κακής ποιότητας μετανάστης ή κακής ποιότητας ψεύτης; νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Griniaris

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός