Ιπτάμενο ρομπότ συνοδεύει το νέο όχημα της Renault

Ιπτάμενο ρομπότ συνοδεύει το νέο όχημα της Renaultlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 15-02-2014 ώρα 10:54:22

Η Renault ανακοίνωσε το KWID, ένα καινούργιο μοντέλο, που θα έχει μαζί του ένα ιπτάμενο ρομπότ για να ελέγχει την κίνηση, τα εμπόδια στον δρόμο, ακόμα και για να φωτογραφίζει.

Η Renault αποκάλυψε το νέο μοντέλο που προορίζεται για την Ινδική αγορά στο Delhi Auto Expo. Το καινοτόμο αυτό όχημα θα το ακολουθεί ένα ρομπότ που η εταιρεία αποκαλεί Ιπτάμενη Συντροφιά (Flying Companion) και θα το χειρίζεται ο χρήστης μέσω ενός tablet που θα βρίσκεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ιπτάμενο ρομποτάκι(drone) έχει δύο τρόπους λειτουργίας: ο πρώτος είναι η περίπτωση που θα ελέγχεται απευθείας από τον χρήστη και ο δεύτερος θα είναι μια προγραμματισμένη πορεία πτήσης που χρησιμοποιεί GPS.

«Το Flying Companion μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, όπως το να βλέπει την κίνηση, να παίρνει φωτογραφίες από τοπία και να εντοπίζει εμπόδια που θα βρίσκονται πιο μπροστά στο δρόμο,» δήλωσε η Renault.

enet.gr

Ιπτάμενο ρομπότ συνοδεύει το νέο όχημα της Renault νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός