Κεραυνός χτυπάει αεροπλάνο! [photo]

Κεραυνός χτυπάει αεροπλάνο! [photo]live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 31-03-2014 ώρα 23:59:46

Το αεροπλάνο πρόκειται να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ.

Μπορεί τα αεροπλάνα να έχουν τα μικρότερα ποσοστά ατυχημάτων αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σπάνια να υπάρχουν επιζώντες σε περίπτωση που του συμβεί κάτι.

Ευτυχώς για τους επιβάτες του συγκεκριμένου αεροπλάνου, η τύχη ήταν με το μέρος τους. 'Ενας κεραυνός χτύπησε την πτήση της KLM από το Άμστερνταμ όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές πριν τελικά καταφέρει να προσγειωθεί με ασφάλεια.

Ο Tony Everitt, 51ετών , ήταν ένας από τους επιβάτες του αεροσκάφους και περιέγραψε τη σκηνή όταν άκουσε τον δυνατό κρότο που έκανε ο κεραυνός αλλά ήταν εντυπωσιασμένος με την ψυχραιμία όλων των επιβατών.

Ένας από τους κατοίκους της περοχής δήλωσε ότι καθημερινά περνούν πολλά αεροπλάνα πάνω από το σπίτι του αλλά κάτι παρόμοιο δεν του είχε ξανατύχει.

Στην πραγματικότητα εκτιμάται ότι πολλές φορές κεραυνοί έχουν χτυπήσει αεροπλάνα αλλά δεν γίνονται ιδιαίτερα αντιληπτοί.

 

newsbomb.gr

Κεραυνός χτυπάει αεροπλάνο! [photo] νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Κεραυνός χτυπάει αεροπλάνο! [photo]

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός