Μυρίζει τσιγάρο όλο μου το σπίτι. Τι να κάνω;

Μυρίζει τσιγάρο όλο μου το σπίτι. Τι να κάνω;live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 17-02-2014 ώρα 22:04:40

Το σπίτι σου μυρίζει σαν καφενείο; Πως θα εξουδετερώσεις την άσχημη μυρωδιά τσιγάρου από το σπίτι...

Αέρισε όλο το σπίτι

Με το καθημερινό κάπνισμα, είναι φυσιολογικό ο αέρας να έχει διαρκώς σωματίδια καπνού. Αυτά μεταφέρονται σε όλο το σπίτι και να επικάθονται παντού. Έτσι μια αρχική κίνηση είναι να αερίζουμε κάθε μέρα καλά το σπίτι μας για να περιορίσουμε ελαφρώς τη μυρωδιά.

Πλύνε όλα τα υφάσματα

Τα σωματίδια δεν αιωρούνται απλά στον αέρα, αλλά επικάθονται και σε ό,τι ύφασμα βρουν. Κουρτίνες, ρούχα, χαλιά, πετσέτες κτλ. Θα πρέπει να πλυθούν σχολαστικά όλα! Δε φαντάζεστε τι βρώμα θα βγει από αυτά!

Καθάρισε όλες τις επιφάνειες στο σπίτι

Πέρα από τα υφάσματα, τα σωματίδια καπνού επικάθονται γενικώς σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού. Έτσι πρέπει να καθαρίσουμε και να απολυμάνουμε δάπεδο, κουφώματα αλουμινίου, πάγκο κουζίνας, τραπέζι, πόρτες κτλ.

Βάψε το σπίτι

Λύση για έντονα προβλήματα που θα έχει όμως πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Μη σας φαίνεται παράξενο το ότι ο καπνός απορροφάται σε σημαντική ποσότητα από τους τοίχους και το ταβάνι. Δεν είναι τυχαίο που σε σπίτι με καπνίζοντες, οι τοίχοι είναι κιτρινωποί!

Με λίγη προσοχή κάθε μέρα η μυρωδιά θα μειωθεί σε πολύ σημαντικό βαθμό. Η καλύτερη λύση;

Κόψτο το ρημάδι !

Μυρίζει τσιγάρο όλο μου το σπίτι. Τι να κάνω; νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Μυρίζει τσιγάρο όλο μου το σπίτι. Τι να κάνω;

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός