Τι πρέπει να κάνετε πριν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε ένα λεκέ;

Τι πρέπει να κάνετε πριν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε ένα λεκέ;live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 20-02-2014 ώρα 18:29:13

Οι περισσότεροι λεκέδες αφαιρούνται πανεύκολα αν τους αντιμετωπίσετε γρήγορα και πλύνετε το ρούχο κανονικά, όμως κάποιοι είναι πιο δύσκολοι και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή...

Σας δίνουμε μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε πριν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τον λεκέ.

Πριν Ξεκινήσετε

Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα! Όσο πιο γρήγορα προσπαθήσετε να αφαιρέσετε τον λεκέ αφού συμβεί, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητές σας να έχετε απόλυτη επιτυχία!

Ρούχα που βγάζουν χρώμα;

Πριν ξεκινήσετε το πλύσιμο είναι σημαντικό να ξέρετε αν τα ρούχα σας «βγάζουν» χρώμα, διαφορετικά μπορεί να έχετε μεγάλο πρόβλημα με τα υπόλοιπα! Σας προτείνουμε να ελέγχετε την ετικέτα των ρούχων και να ελέγχετε αν βγάζουν χρώμα.

Μούλιασμα

Αν ένα ρούχο είναι πολύ λερωμένο, ίσως χρειαστεί μούλιασμα πριν το πλύνετε.

Τι πρέπει να κάνετε πριν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε ένα λεκέ; νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Τι πρέπει να κάνετε πριν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε ένα λεκέ;

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός