Ο Γιαννάκης θα δώσει το «παρών» στη γιορτή του Άρη

Ο Γιαννάκης θα δώσει το «παρών» στη γιορτή του Άρηlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 20-03-2014 ώρα 15:48:49

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα δώσει το «παρών» στη γιορτή που θα διοργανώσει ο Άρης για τα 100α γενέθλια του! Σύμφωνα με πληροφορίες του "pressaris" ο «Δράκος» αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση που του απηύθυνε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ και θα είναι ένας από τους υψηλούς προσκεκλημένους της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαρτίου, στο Αλεξάνδρειο.

Ο πρώην παίκτης των κίτρινων που συνέδεσε κι αυτός το όνομα του με την Αυτοκρατορία της ομάδας, δοξάζοντας μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες το όνομα του Άρη, είπε το «ναι» στην πρόσκληση που δέχθηκε και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να παραστεί στη γιορτή, η οποία θα γίνει την επόμενη Τρίτη 25 Μαρτίου, στο Αλεξάνδρειο.

Εννοείται πως ο Γιαννάκης θα είναι μεταξύ των προσώπων που θα τιμηθούν για την τεράστια προσφορά τους στον σύλλογο και σίγουρα η παρουσία του δίνει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Ο Γιαννάκης θα δώσει το «παρών» στη γιορτή του Άρη νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Ο Γιαννάκης θα δώσει το «παρών» στη γιορτή του Άρη

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός