Παγκόσμια περιοδεία ΚΘΒΕ με «Alexander the Great»

Παγκόσμια περιοδεία ΚΘΒΕ με «Alexander the Great»live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 10-01-2014 ώρα 18:16:16

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το ΚΘΒΕ ετοιμάζει μια οργανωμένη παγκόσμια περιοδεία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει το Σεπτέμβρη από το Ελληνικό Φεστιβάλ της Μελβούρνης, μια διοργάνωση... με πολύ μεγάλη απήχηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μακεδονία», το έργο που θα παρουσιαστεί είναι η ροκ όπερα "Alexander" του Θεσσαλονικιού συνθέτη Κώστα Αθυρίδη, η οποία παρουσιάστηκε ήδη με επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στη Μονή Λαζαριστών, «αλλά αυτή τη φορά θα έχει διαφορετική διανομή από εκείνη της αρχικής σύνθεσής της, αφού θα πλαισιωθεί κυρίως από ηθοποιούς και συντελεστές της δεύτερης κρατικής σκηνής».

Μάλιστα για το κεντρικό ρόλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου προορίζεται τελικά δημοφιλής σταρ-τραγουδιστής με απήχηση στο νεανικό κοινό, ο οποίος μετρά πολλά χρόνια θητείας στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώ έχει αναμετρηθεί με καλά επικοινωνιακά αποτελέσματα και στον θεατρικό στίβο.

Μετά τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, σχεδιάζεται να ακολουθήσει μια μεγάλη περιοδεία σε περιοχές του εξωτερικού όπου υπάρχει ομογένεια, όπως η Αυστραλία, οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, αλλά δεν αποκλείονται και άλλοι προορισμοί όπως οι χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

makthes.gr

Παγκόσμια περιοδεία ΚΘΒΕ με «Alexander the Great» νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Παγκόσμια περιοδεία ΚΘΒΕ με «Alexander the Great»

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός