ΠΙΕΡΙΑ : «Let s do it Greece 2014»

ΠΙΕΡΙΑ : «Let s do it Greece 2014»live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 10-01-2014 ώρα 15:26:16

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης –όπως και πολλοί άλλοι – εδώ και δεκαετίες καθαρίζει και συντηρεί μονοπάτια και δασικές περιοχές ιδιαίτερου κάλλους όπως τον Όλυμπο ,τον Αίσονα ποταμό, την ποδηλατική διαδρομή <<ΕΛ 1>> στο πλατανόδασος Νεοκαισάρειας αλλά κυρίως στα Πιέρια όρη.

Ειδικά για φέτος και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ,ενώνει τις δυνάμεις του μαζί με την μεγαλύτερη διαδικτυακή ποδηλατοπαρέα της Πιερίας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ,

Ελεύθερους Ποδηλάτες Παλαιού Κεραμιδιού,

Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ με την υποστήριξη του καταστήματος «EXTREME SPORTS & ΠΟΔΗΛΑΤΟ» Κατερίνης και προσκαλούν όλο τον κόσμο να συμμετέχει !

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “Let’s do it” ;

<<Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Φέτος για τρίτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας ! >>

Πληροφορίες ,έφορος ποδηλασίας Σ.Ε.Ο.Κατερίνης:

Μηλιώρης Δημήτρης τηλ: 23510 73977 .

χορηγός επικοινωνίας live-in.gr

ΠΙΕΡΙΑ : «Let s do it Greece 2014» νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, ΠΙΕΡΙΑ : «Let s do it Greece 2014» , ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ,Ελεύθερους Ποδηλάτες Παλαιού Κεραμιδιού, Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ, Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός