Πιθανό έκτακτο Eurogroup για την ελάφρυνση ή μη του ελληνικού χρέους

Πιθανό έκτακτο Eurogroup για την ελάφρυνση ή μη του ελληνικού χρέουςlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 04-02-2015 ώρα 0:12:58

Το ενδεχόμενο έκτακτης σύγκλησης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις 11 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες, παραμονή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, δεν αποκλείει πηγή προσκείμενη στις συζητήσεις που διεξάγονται. Η συνεδρίαση, αν γίνει, θα επικεντρωθεί στην εξεύρεση κοινής θέσης στο αίτημα της Ελλάδας για ελάφρυνση του χρέους της. Η έκτακτη σύγκληση του Eurogroup είναι «πολύ πιθανή», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η πηγή μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, αλλά αναμένεται προηγουμένως η σύνοδος του Euro Working Group την Πέμπτη, στο οποίο γίνονται οι προπαρασκευαστικές εργασίες για το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

 

 

Πιθανό έκτακτο Eurogroup για την ελάφρυνση ή μη του ελληνικού χρέους νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Eurogroup, ελληνικού χρέους

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός