Πώς επηρεάζεται ένα iPhone σε χαμηλές θερμοκρασίες;

Πώς επηρεάζεται ένα iPhone σε χαμηλές θερμοκρασίες;live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 18-01-2014 ώρα 11:19:55

Με την παγωνιά που επικρατεί στις ΗΠΑ, τα κινητά της Apple άρχισαν να παρουσιάζουν προβλήματα.

Όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου, τότε αρχίζουν και οι δυσλειτουργίες για το κινητό της Αpple – το σύστημα αφής έχει προβλήματα, η μπαταρία εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα, ενώ δεν είναι απίθανο η συσκευή να κλείσει.

Η Apple ενημέρωσε τους πελάτες της να μην αφήνουν τα κινητά τους σε θερμοκρασίες μικρότερες του μηδενός και όταν είναι σε περιβάλλον με χαμηλές θερμοκρασίες να αφήνουν το κινητό τους κλειστό. 

Σε πείραμα που πραγματοποίησαν Αμερικανοί πολίτες διαπίστωσαν και στην πράξη τις δυσλειτουργίες του κινητού της Apple. Αφού φόρτισαν πλήρως δύο iPhone ίδιας γενιάς, τοποθέτησαν το ένα στο κρύο, ενώ διατήρησαν το άλλο σε χαμηλή θερμοκρασία. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από μισή ώρα το ένα να έχει μπαταρία 99%, ενώ το δεύτερο μόλις 86%. Και όταν προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το κινητό που είχαν τοποθετήσει στο κρύο, αυτό έκλεισε αμέσως.

e-radio.gr

Πώς επηρεάζεται ένα iPhone σε χαμηλές θερμοκρασίες; νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός