Τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφορεί ο πρώτος «σκυλομεταφραστής»!

Τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφορεί ο πρώτος «σκυλομεταφραστής»!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 07-01-2014 ώρα 0:10:19

Έχετε άγχος να μάθετε τι σκέφτεται το σκυλί σας και ξέρετε την αγγλική γλώσσα; Η αναμονή θα μπορούσε σύντομα να λάβει τέλος, με έναν «σκυλομεταφραστή» που αναμένεται να γίνει πραγματικότητα (έτσι λέγεται τουλάχιστον...) μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες(!)

Η εταιρεία πίσω από τη συσκευή «No More Woof» (Όχι πια γάβγισμα) ευελπιστεί να παραδώσει τις πρώτες συσκευές μετάφρασης τον Απρίλιο του 2014, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό.

Η Σκανδιναβική Εταιρεία για την εφεύρεση και την ανακάλυψη ήλπιζε να συγκεντρώσει 10.000 δολάρια (7.250 ευρώ), χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων IndieGoGo, αλλά τώρα το ποσό υπερέβη τα 15.000 δολάρια (10.890 ευρώ), ενώ απομένουν 46 ακόμη μέρες μέχρι να λήξει η προθεσμία της συγκέντρωσης των χρημάτων.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή εργάζεται στις συσκευές, οι οποίες αναλύουν συγκεκριμένα μοτίβα στη σκέψη των ζώων τα οποία κατόπιν αποκωδικοποιούν και μεταφράζουν στα αγγλικά!

Τα μοτίβα που ανακαλύφθηκαν μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν βασικές προτάσεις όπως: «είμαι κουρασμένος», «είμαι ενθουσιασμένος» και «ποιος είσαι;».

Υπάρχουν ακόμη σχέδια ώστε ο «σκυλομεταφραστής» να έχει γαλλική, ισπανική και κινεζική έκδοση στο μέλλον (στη Μανδαρινική διάλεκτο... όχι, μην περιμένετε ελληνικά σύντομα!), με την ομάδα να περιγράφει την αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα σε ανθρώπους και σκυλιά ως απώτερο στόχο της.

Αλλά μην... φαντάζεστε ακόμη μακρές ενδιαφέρουσες συνομιλίες με το σκυλί σας! Οι κατασκευαστές επισημαίνουν ότι το προϊόν είναι σε πρώιμο στάδιο εξέλιξης .

«Αυτή τη στιγμή αγγίζουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά τις δυνατότητες της συσκευής. Είμαστε μόνο στην αρχή. Και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, η πρώτη έκδοση θα είναι αρκετά υποτυπώδης. Αλλά μην ξεχνάμε ότι και ο πρώτος υπολογιστής ήταν αρκετά κακός» τονίζουν.

skai.gr

Τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφορεί ο πρώτος «σκυλομεταφραστής»! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός