Θεατρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης : "Ο Εχθρός του Λαού"

Θεατρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης : "Ο Εχθρός του Λαού"live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 26-01-2014 ώρα 16:48:36

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης και η Θεατρική του ομάδα σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το έργο του Ερρίκου Ίψεν «Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» που θα παρουσιαστεί μόνο σε τρεις παραστάσεις Παρασκευή 7, Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (Εκάβη).

Ώρα έναρξης παραστάσεων 8:00μ.μ.

 

<<Ο Εχθρός του Λαού>>

Μετάφραση: Νίκος Γκάτσος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σιδηρόπουλος

Μια παραθαλάσσια πόλη της Νορβηγίας γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη λόγω των Ιαματικών της πηγών.

 Όμως, ο γιατρός Τομ Στόκμαν, διαπιστώνει ύστερα από αναλύσεις οτι τα νερά των πηγών είναι μολυσμένα και προτείνει την ανακατασκευή τους , σε ψηλότερο σημείο, για να μην αρρωσταίνουν οι παραθεριστές.

 Ο δήμαρχος της πόλης Πέτερ Στόκμαν, αδελφός του γιατρού, δυσπιστεί και διαφωνεί καθόσον η ανακατασκευή τους θα στοιχίσει πολλά χρήματα , αλλά και για την επισκευή τους θα χρειαστεί να κλείσουν για δύο χρόνια με αποτέλεσμα την οικονομική καταστροφή της πόλης.

Ο γιατρός επιμένει. Πιστεύει μάλιστα στην στήριξη της τοπικής εφημερίδας, του εκδότη και των συντακτών, τους οποίους προσεγγίζει ο Δήμαρχος ...

Ο γιατρός επιμένει και επιχειρεί να αποκαλύψει στο Λαό , όλη την αλήθεια, με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπος με τους μικροιδιοκτήτες  και το σύνολο των κατοίκων οι οποίοι για την συμπεριφορά του τον θεωρούν Εχθρό του Λαού....

 

Η συνέχεια επί σκηνής....

Θεατρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης : "Ο Εχθρός του Λαού" νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Θεατρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης : "Ο Εχθρός του Λαού"

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός