Αφιέρωμα στο θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλλερ

Αφιέρωμα στο θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλλερlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 31-01-2014 ώρα 22:21:17

Mε ένα ολοήμερο αφιέρωμα στον σπουδαίο Αμερικανό συγγραφέα Άρθουρ Μίλλερ συνεχίζονται τα “Big Days” του ΚΘΒΕ, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Πυρήνας του αφιερώματος θα αποτελέσει το μεγάλο πάρτι της εποχής των 40’s και 50’s, τότε δηλαδή που μεσουρανούσε ο μεγάλος δημιουργός.

Ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορός swing θα πλημμυρίσουν το φουαγιέ του θεάτρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, ενώ παράλληλα μέσω παρουσιάσεων, δράσεων και συζητήσεων θα γνωρίσουμε το έργο, τη ζωή αλλά και την πολυδιάστατη προσωπικότητα του συγγραφέα.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο των Big Days διοργανώνει μια σειρά δράσεων με στόχο να «συστήσει» στο κοινό σημαντικούς συγγραφείς του παγκόσμιου θεάτρου, έργα των οποίων παρουσιάζονται αυτή την περίοδο στις σκηνές του.

Όλες οι δράσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος “Big Day Μίλλερ”, από τις 11:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνείτε με το γραφείο Παραγωγής του ΚΘΒΕ, τηλ. 2315200008, Τρίτη-Παρασκευή 13.00 – 15.00 (κα Κωνσταντίνα Ματζίρη).

Αφιέρωμα στο θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλλερ νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Αφιέρωμα στο θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλλερ

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός