Το απρόσμενο χαρακτηριστικό των ανδρών που γοητεύει τις γυναίκες

Το απρόσμενο χαρακτηριστικό των ανδρών που γοητεύει τις γυναίκεςlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 24-01-2014 ώρα 14:41:13

Oύτε τα μάτια, ούτε το καλοσχηματισμένο σώμα, ούτε το λαμπερό χαμόγελο των ανδρών είναι αυτό που τελικά τραβά τις γυναίκες, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Η μελέτη Ισραηλινών επιστημόνων  ανέδειξε ένα νέο χαρακτηριστικό, που όπως αποδείχθηκε, γοητεύει ιδιαίτερα τις γυναίκες. Αυτό δεν είναι άλλο από τον... σκύλο. Συγκεκριμένα, η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων αποπνέουν ιδιαίτερη γοητεία στις γυναίκες κι έτσι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στο αντίθετο φύλο.

Ο λόγος είναι ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων μοιάζουν κοινωνικά ισχυροί, ανταγωνιστικοί και γενναίοι, ενώ παράλληλα, δείχνουν ότι είναι υπεύθυνοι και τρυφεροί.

e-radio.gr

Το απρόσμενο χαρακτηριστικό των ανδρών που γοητεύει τις γυναίκες νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός