Απίθανο σπίτι-πυραμίδα κερδίζει τις εντυπώσεις!

Απίθανο σπίτι-πυραμίδα κερδίζει τις εντυπώσεις!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 03-10-2013 ώρα 18:48:42

Έχουμε δει κατά καιρούς, και μέσα από αυτή τη σελίδα, εντυπωσιακά μοντέρνα σπίτια να δεσπόζουν με την παρουσία τους σε διάφορα σημεία του πλανήτη και να εκπλήσσουν με το σχεδιασμό τους. Αλλά ο Μεξικανός αρχιτέκτονας Juan Carlos Ramos ξεπερνά κάθε προηγούμενο με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την έμπνευσή του.

Ένα μοντέρνο σπίτι σε σχήμα πυραμίδας με μεγάλα γυάλινα ανοίγματα, τα οποία σφραγίζουν τη νύχτα προσφέροντας στους ενοίκους ασφάλεια αλλά και την απαιτούμενη ιδιωτικότητα. Η αλήθεια είναι ότι τα κυριότερα σημεία του σχεδίου είναι οι τέσσερις μεγάλες τριγωνικές προσόψεις εν είδει παραθύρων που επιτρέπουν το φυσικό φως να εισχωρήσει απρόσκοπτα στο σπίτι. Επιπλέον η κατοικία ενσωματώνεται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον, ενώ το πολυεπίπεδο εσωτερικό προσφέρει όλες τις ανέσεις στους κατοίκους.

Απίθανο σπίτι-πυραμίδα κερδίζει τις εντυπώσεις! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός