Δωρεάν ψηφιακά βιβλία από τις Εκδόσεις Σαΐτα!

Δωρεάν ψηφιακά βιβλία από τις Εκδόσεις Σαΐτα!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 26-07-2013 ώρα 19:56:01

Μόλις πριν από έναν χρόνο, τον Ιούλιο του 2012, ξεπήδησε η ιδέα για τις Εκδόσεις Σαΐτα (www.saitapublications.gr) με πρωταρχικό σκοπό τη δημιουργία ενός ανοικτού, διαδικτυακού χώρου όπου ο συγγραφέας συναντά τους αναγνώστες του χωρίς κόστος και ο αναγνώστης έχει πρόσβαση σε βιβλία που κατεβάζει, μοιράζεται με τους φίλους του, εκτυπώνει και διαβάζει εντελώς δωρεάν.

Με βασικά συστατικά τη συνεργασία, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη, οι συγγραφείς και οι συνεργάτες της Σαΐτας που προσφέρουν εθελοντικά τις γνώσεις και τον χρόνο τους, φροντίζουν για την κάθε απελευθέρωση βιβλίου, την κάθε σαϊτοπτήση. Πρόσφατα, αναπτύχθηκαν εφαρμογές Android για το κάθε βιβλίο δίνοντας τη δυνατότητα της ανάγνωσης σε οποιοδήποτε σημείο, ενώ ξεκίνησε και η μετάφραση των βιβλίων στα Αγγλικά (www.saitabooks.eu), συνεχίζοντας τις πτήσεις εκτός συνόρων, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σ’ αυτόν τον χώρο ελεύθερης δημιουργικότητας απαλλαγμένο από σκοπιμότητες, συμφέροντα και κερδοσκοπικές τακτικές, το moto της Σαΐτας «Αφήστε τα βιβλία να πετάξουν ελεύθερα!», συμπληρώνεται από το γνωστό σύνθημα «Ένας για όλους και όλοι για έναν». Αυτό άλλωστε επιδιώκουν, μεταξύ άλλων, οι ψηφιακές, μη εμπορικές Εκδόσεις Σαΐτα που θέλουν να βλέπουν τα έργα των συγγραφέων να πετάνε κι όχι να πετιούνται.

Ο ισχυρός άνεμος της αγάπης για το βιβλίο,

το γλυκό αεράκι της δημιουργικότητας,

ο ζέφυρος της καινοτομίας,

ο σιρόκος της φαντασίας,

ο λεβάντες της επιμονής,

ο γραίγος του οράματος,

καθοδηγούν τη σαΐτα των συγκεκριμένων εκδόσεων.

Δωρεάν ψηφιακά βιβλία από τις Εκδόσεις Σαΐτα! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός