Δώστε διάρκεια στο μακιγιάζ σας

Δώστε διάρκεια στο μακιγιάζ σαςlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 18-11-2013 ώρα 21:23:47

Η τεχνική του layering είναι πολύ δημοφιλής στους celebrity. Είναι εύκολη αν μάθετε τα βήματα και μπορεί να δώσει πολύ μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ σας. Ενδείκνυται περισσότερο για ένα βραδινό μακιγιάζ, λόγω των πολλών στρωμάτων που απλώνονται από διαφορετικά προϊόντα. Έτσι, αν κατά τη διάρκεια της εξόδου σας όταν φύγει λίγο το κανονικό σας ρουζ, θα βγει στην επιφάνεια το κρεμώδες ρουζ που απλώσατε νωρίτερα και έτσι δεν θα φαίνεστε χλωμές ή αμακιγιάριστες.

Δείτε πως γίνεται:

Πρώτα από όλα όπως όλες οι τεχνικές μακιγιάζ χρειάζεται ένα primer. Πρέπει να δημιουργήσετε μια σωστή βάση για τα υπόλοιπα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.

Ακολουθήστε με φωτοσκιάσεις, αν σας αρέσει αυτή η τεχνική μπορείτε άνετα να το κάνετε, όμως προσοχή μην απλώνετε υπερβολικές ποσότητες από το κάθε προϊόν. Ένα απαλό φιλμ είναι αρκετό.

Αν δεν κάνετε φωτοσκιάσεις, αμέσως μετά το primer απλώστε τη βάση μακιγιάζ σε οποιαδήποτε μορφή.

Πριν αρχίσετε με το μακιγιάζ των ματιών απλώστε ένα primer ματιών ή concealer για το άνω βλέφαρο. Ακολουθήστε με μια απλή σκιά βάση και συνεχίστε με το κανονικό μακιγιάζ ματιών.

Πριν από το κανονικό σας ρουζ απλώστε ένα ρουζ σε παρόμοιο χρώμα όμως σε κρεμώδη υφή, που κάθεται καλύτερα στο δέρμα και έχει περισσότερη διάρκεια. Περάστε από πάνω το κανονικό σας ρουζ compact ή σε σκόνη.

Πριν συνεχίσετε στα χείλη, απλώστε σε όλο το πρόσωπο μια διάφανη πούδρα για να σταθεροποιήσετε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που έχετε απλώσει.

Πριν από το κραγιόν απλώστε ένα προϊόν που λέγεται lip stain, συνήθως είναι σε βαζάκι και έχει πολύ πλούσια υφή και σταθερό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά απλώστε ένα κραγιόν μεγάλης διάρκειας σε χρώμα nude ή παρόμοιο με το βασικό σας κραγιόν. Συνεχίστε με το περίγραμμα των χειλιών, λίγη διάφανη πούδρα προσώπου και τέλος το βασικό σας κραγιόν.

Extra tip:

Η τεχνική του layering θέλει ένα κρεμώδες προϊόν σαν βάση και από πάνω το προϊόν σε μορφή πούδρας ή compact, ώστε να «δένουν» μεταξύ τους οι υφές και να διατηρείται για περισσότερες ώρες το μακιγιάζ.

jenny.gr 

Δώστε διάρκεια στο μακιγιάζ σας νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Δώστε διάρκεια στο μακιγιάζ σας

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός