Πότε μία γυναίκα δεν πρέπει να ζυγίζεται!

Πότε μία γυναίκα δεν πρέπει να ζυγίζεται!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 18-11-2013 ώρα 16:50:57

Για να μη στενοχωριέστε άδικα!

Μπορεί να είναι ένα απλό και αθώο αντικείμενο, αλλά δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το τρέμει! Ακούει στο όνομα... ζυγαριά και είναι ικανό να μας χαλάσει τη διάθεση και να μας ρίξει σε... βαθιά κατάθλιψη!

Κι όμως, οι περισσότερες από εμάς, έχουμε την κακιά συνήθεια να ζυγιζόμαστε κάθε τρεις και λίγο, και εντελώς λάθος ώρες, με αποτέλεσμα να στενοχωριόμαστε χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Παρακάτω σας έχουμε τις ώρες και τις μέρες που απαγορεύεται να ζυγιζόμαστε, έτσι για να μη στενοχωριόμαστε και άδικα.

1. Πριν την περίοδο: Αυτό υποθέτουμε το γνωρίζετε όλες και ελπίζουμε να μην κάνετε το λάθος να ζυγίζεστε λίγες μέρες πριν αδιαθετήσετε γιατί το νούμερο θα είναι... ανεβασμένο και η ψυχολογία στα... τάρταρα!

2. Δευτέρα: Γενικά η μέρα αυτή δεν είναι για τίποτα καλή! Έπειτα από το γουρούνιασμα του Σ/Κ μην κάνετε το λάθος να ζυγιστείτε Δευτέρα γιατί σίγουρα τα κιλά σας θα είναι περισσότερα. Περιμένετε να έρθει η Τετάρτη όπου θα έχετε... ξεφουσκώσει.

3. Πατατάκα ή ποπ κορν: Βγήκατε το προηγούμενο βράδυ και φάγατε ένα από τα 2; Μη ζυγιστείτε για κανένα λόγο γιατί η κατακράτηση θα σας προδώσει!

4. Ποτό: Ό, τι ισχύει και για τα παραπάνω ισχύει και για το ποτό! Ακόμα κι αν έχετε επιλέξει κάτι με ελάχιστες θερμίδες, η κατακράτηση από το οινόπνευμα, την επόμενη μέρα θα σας δείχνει πρησμένη παρά το γεγονός ότι στην πραγματικότητα δεν έχετε πάρει σχεδόν καθόλου θερμίδες.

Πότε μία γυναίκα δεν πρέπει να ζυγίζεται! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός