Για την Αγάπη σου!

Για την Αγάπη σου!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 18-01-2014 ώρα 22:20:38

Εσύ μπορείς να μιλήσεις για την αγάπη γιατί ξέρεις ότι είναι η τροφή της ψυχής σου. Χωρίς αγάπη η ψυχή είναι αδύναμη εσύ όμως δεν έχεις ανάγκη να προσπαθήσεις για να την αποκτήσεις γιατί βρίσκεται μέσα σου και νιώθεις ότι τρέφεται από μόνη της. Όσο περισσότερο δίνει τόσο γεμίζει. Εξαιτίας της  συνεχίζεις να απλώνεσαι προς την αληθινή ύπαρξή σου.

Γνωρίζεις… γι’ αυτό δεν αποκαλείς αγάπη τους τυχόν συναισθηματισμούς σου ούτε τα συγκινησιακά σου. Δεν την τοποθετείς στο υλικό σου επίπεδο, δεν την διαστρεβλώνεις μα την υψώνεις για να πλημμυρίσεις από ευτυχία.

Γνωρίζεις  ότι ο άνθρωπος που δεν αγαπά τον εαυτό του δεν είναι σε θέση να αγαπήσει κανέναν άλλον. Δεν είσαι τέλειος έχεις όμως αυτοεκτίμηση κι αυτό σε βοηθάει ν’ αγαπήσεις αληθινά τον εαυτό σου προσπαθώντας να αναδείξεις όλα τα καλά που βρίσκονται μέσα σου. Γελάς πολύ, βλέπεις τη θετική πλευρά των καταστάσεων που αντιμετωπίζεις, ονειρεύεσαι, κοιτάς μπροστά, κοιτάς ψηλά, θέλεις, μπορείς….

Κάποτε θα μπορέσεις ν’ αγαπήσεις και αυτόν που θεωρείς εχθρό σου.  Όταν συμβεί  θ’ ανακαλύψεις ότι δεν υπάρχει πια εχθρός, τον εξαφάνισες. Να θυμηθείς…. εκείνη η μικρή χρονική στιγμή για σένα θα έχει αξία που δεν υπολογίζεται.

Σε χαιρετώ, σου στέλνω την αγάπη μου.

 

 

Σκέψου…. πριν μιλήσεις!

Για την Αγάπη σου! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news,αγάπη,agaph

Γιώτα Παπαδοπούλου

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

 • Σκέψου…. Θετικά!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!

  18-03-2014 Σκέψου…. Θετικά!

  Γέμισες τη ζωή σου προβλήματα που καλείσαι ν’ αντιμετωπίσεις. Κατανοώ ότι καθημερινά βρίσκεσαι απέναντι από δυσκολίες, ...

 • Πες ….. Ευχαριστώ!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!

  04-03-2014 Πες ….. Ευχαριστώ!

  Μη δυσκολεύεσαι ν’ ασκήσεις την ευγνωμοσύνη και την καλοσύνη μέσα σου γιατί αυτά τα συναισθήματα δημιουργούν τη δόνηση της ...

 • Η Γλώσσα της Ψυχής σου!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!

  24-02-2014 Η Γλώσσα της Ψυχής σου!

  Πόσο καλά γνωρίζεις τη γλώσσα της ψυχής.… αυτή είναι η αληθινή, αυτή σε ευαισθητοποιεί βοηθώντας σε ν’αναπτυχθείς και να ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός