Η Ευτυχία είναι ο στόχος σου!

Η Ευτυχία είναι ο στόχος σου!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 19-01-2014 ώρα 19:09:59

Η δυστυχία έχει πολλά πρόσωπα, ξέρω ότι εσύ έχεις την ικανότητα να τα διακρίνεις όμως πρόσεχε καμιά φορά μη σε ξεγελάσουν. Είναι η φορά που ξύπνησες με λύπη ή που έφυγες από το σπίτι με θυμό ή που σκέφτηκες ότι τίποτα δεν σου πάει καλά ή ακόμη που απαισιοδόξησες για λίγο κάνοντας αρνητικές σκέψεις….

 Πολλοί άνθρωποι το ζουν καθημερινά, η δυστυχία και η μιζέρια γι’ αυτούς έχει γίνει μια συνήθεια. Ίσως η αλήθεια βρίσκεται στο ότι η ευτυχία… τους φοβίζει σαν ταινία θρίλερ. Ίσως σκέφτονται ότι μπορεί να συντριβούν αν τυχόν πέσουν από τα ύψη της. Γι’ αυτό δε θέλουν αλλαγές στη ζωή τους, απεχθάνονται το απρόσμενο και το απρόβλεπτο. Η λύση τους βρίσκεται σε μια ζωή μετριότητας που υποβάλλονται. Έχουν δημιουργήσει με τα χέρια τους ένα κλουβί στο οποίο μπήκαν μέσα και βολεύτηκαν. Άλλωστε συνήθισαν με το χρόνο  γι’ αυτό αρνούνται να σπάσουν τα δεσμά τους.

 Εσύ όμως θέλεις τη ζωή να σου χτυπάει την πόρτα για να κάνει τις μέρες σου χαρούμενες.

Εσύ επαναστατείς περιμένοντας το απρόβλεπτο, αμφιβάλλεις, ρισκάρεις, δε φοβάσαι το άγνωστο επειδή έχεις νιώσει τη συγκίνηση της ευτυχίας, τη βίωσες.

Εσύ γνωρίζεις καλά ότι η μετριότητα είναι δικαίωμά σου αλλά η αναζήτηση για την ευτυχία είναι καθήκον σου γιατί θέλεις να ζήσεις αληθινά.

 

Σε χαιρετώ, σου εύχομαι να επιλέγεις πάντα την ευτυχία.

 

 

Σκέψου… πριν μιλήσεις!

Η Ευτυχία είναι ο στόχος σου! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news,ευτυχία,ψυχολογία,eutuxia,pricologia

Γιώτα Παπαδοπούλου

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

 • Σκέψου…. Θετικά!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!

  18-03-2014 Σκέψου…. Θετικά!

  Γέμισες τη ζωή σου προβλήματα που καλείσαι ν’ αντιμετωπίσεις. Κατανοώ ότι καθημερινά βρίσκεσαι απέναντι από δυσκολίες, ...

 • Πες ….. Ευχαριστώ!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!

  04-03-2014 Πες ….. Ευχαριστώ!

  Μη δυσκολεύεσαι ν’ ασκήσεις την ευγνωμοσύνη και την καλοσύνη μέσα σου γιατί αυτά τα συναισθήματα δημιουργούν τη δόνηση της ...

 • Η Γλώσσα της Ψυχής σου!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!

  24-02-2014 Η Γλώσσα της Ψυχής σου!

  Πόσο καλά γνωρίζεις τη γλώσσα της ψυχής.… αυτή είναι η αληθινή, αυτή σε ευαισθητοποιεί βοηθώντας σε ν’αναπτυχθείς και να ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός