Κάντε το σπίτι σας να μοσχοβολάει!

Κάντε το σπίτι σας να μοσχοβολάει!live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 13-03-2014 ώρα 18:42:45

Ακόμα και οι «δύσκολοι» χώροι του σπιτιού, όπως η κουζίνα και το μπάνιο, μπορούν να μοσχοβολάνε, με την χρήση φυσικών υλικών που, συνήθως, όλοι διαθέτουμε. Δείτε κάποια από αυτά και πώς θα τα χρησιμοποιήσετε...

Εσπεριδοειδή

Όταν χρησιμοποιείτε λεμόνια ή πορτοκάλια, μην πετάτε τις φλούδες τους αλλά βάλτε τις σε ένα κατσαρολάκι με νερό και αφήστε τις να βράσουν για μια ώρα και να πλημμυρίσουν το σπίτι σας με το άρωμά τους.

Μπαχαρικά

Βάλτε κανέλα, γαρύφαλλα ή άλλα μπαχαρικά της αρεσκείας σας μέσα σε ένα φίλτρο καφέ, κλείστε το καλά με σπάγκο, ώστε να δημιουργήσετε ένα «πουγκί» και βράστε το για μερικές ώρες μέσα σε άφθονο νερό.

Ξύδι

Τοποθετημένο μέσα σε μικρά μπολάκια με νερό, το μαγικό αυτό συστατικό έχει την ιδιότητα να «απορροφά» τις μυρωδιές.

Βανίλια

Πάρτε ένα καρπό φυσικής βανίλιας, ανοίξτε τον και τοποθετήστε τον, ανοιγμένο, σε ένα καθαρό κομμάτι βαμβακερού υφάσματος. Τοποθετήστε το ύφασμα κάπου στην κουζίνα σας και απολαύστε την μυρωδιά.

Κάντε το σπίτι σας να μοσχοβολάει! νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Κάντε το σπίτι σας να μοσχοβολάει

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός