"Ένα ουράνιο τόξο μαλλιά κουβάρια": δωρεάν e-book από εκδόσεις Σαίτα!‏

"Ένα ουράνιο τόξο μαλλιά κουβάρια": δωρεάν e-book από εκδόσεις Σαίτα!‏live-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 08-09-2013 ώρα 11:23:25

Η Ουρανία, η νεράιδα του Ουράνιου τόξου, ένοιωθε πολύ κουρασμένη. Μια ξαφνική μπόρα κάτω στη Μάνη, μετά άλλη μία πάνω στην Ξάνθη, έτρεχε  να απλώσει τις κορδέλες του Ουράνιου τόξου από άκρη σε άκρη. Αλλά εκτός από την απόσταση που έπρεπε να καλύψει, έπρεπε ταυτόχρονα να τα βγάλει πέρα και με τις ιδιοτροπίες που είχε η κάθε κορδέλα! Είδε όμως ένα χρυσό απαλό συννεφάκι και αποφάσισε να ξεκουραστεί. Τι θα κάνουν όμως οι κορδέλες; Σε ποια περιπέτεια θα μπουν;

Ένα παραμύθι με αρκετά ενδιαφέρουσες διαθεματικές δραστηριότητες από τη Μαρίνα Καβαλλιεράκη με εικονογράφηση του Πάρη Χαραλαμπίδη.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το ψηφιακό βιβλίο από τη διεύθυνση ΕΔΩ  (σε μορφή .pdf)
ή να το διαβάσετε σε μορφή εικονικού βιβλίου, χωρίς να κατεβάσετε το αρχείο, μέσω της διεύθυνσης ΕΔΩ 

"Ένα ουράνιο τόξο μαλλιά κουβάρια": δωρεάν e-book από εκδόσεις Σαίτα!‏ νέα, eidiseis, ειδήσεις, news

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός