Χρήσιμα μυστικά της κουζίνας

Χρήσιμα μυστικά της κουζίναςlive-in | Η Έξυπνη, Αντικειμενική και Εναλλακτική Ενημέρωση!
Δημοσίευση: 03-02-2014 ώρα 9:44:59

Διαβάστε μερικά χρήσιμα tips  που θα σας βοηθήσουν στις μαγειρικές σας απόπειρες...

Για να μαλακώσει το χταπόδι, βάλτε στην κατσαρόλα ένα φελλό κρασιού.

Για ρύζι «σπυρωτό» προσθέστε την ώρα που βράζει 3-4 σταγόνες λεμονιού.

Για να μη «βυθιστούν» οι σταφίδες. Πριν τις ρίξετε στη ζύμη του κέικ, πασπαλίστε τες με αλεύρι.

Αν η ζύμη κολλάει και δεν μπορείτε να την ανοίξετε σε φύλλο, τη βάζετε για λίγο στο ψυγείο τυλιγμένη με μεμβράνη.

Η σπιτική πίτσα γίνεται πιο νόστιμη και τραγανή, αν στη ζύμη βάλετε λίγη ζάχαρη

Για να διατηρηθεί φρέσκια η μουστάρδα, ρίξτε λίγο αλάτι στην επιφάνειά της.Τη βοηθάει να διατηρηθεί φρέσκια για πολύ καιρό.

Αν ο πουρές σάς βγήκε αραιός, προσθέστε λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι και συνεχίστε λίγο ακόμη το βράσιμο. Αν βγήκε πολύ πηχτός, αραιώστε τον με λίγο γάλα.

Η φέτα διατηρείται για περισσότερο καιρό στο ψυγείο εάν τη βάλετε σε δοχείο που κλείνει καλά και την περιχύσετε με νερό που βράσατε μαζί με γάλα και λίγο αλάτι.

Χρήσιμα μυστικά της κουζίνας νέα, eidiseis, ειδήσεις, news, Χρήσιμα μυστικά της κουζίνας

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε ακόμα ...

Φιλο-λογώντας Η ζωή της οθόνης

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Live In Magazine Live In Magazine Καλοκαίρι 2015

Ομάδα διαχείρισης LIVE-IN

Σκέψεις Σκέψου…. Θετικά!

Γιώτα Παπαδοπούλου

Καιρός