Συνταγή για νηστίσιμους ντοματοκεφτÎδες
Δοκιμάστε κάτι νÎο στα ορεκτικά σας, ταιριάζει πολÏ με φρÎσκια σαλάτα..
Υλικά
Για 4-6 άτομα
ΜαÏŠντανÏŒ
4 κουταλιÎς του γλυκοÏ φυτική μαργαρίνη
200 γραμμάρια αλεÏρι
Αλάτι
ΠιπÎρι ή πάπρικα
6 μεγάλες ÏŽριμες ντομάτες
2 κρεμμÏδια
ΕκτÎλεση
Πολτοποιείτε τις ντομάτες στο μπλÎντερ και τις βάζετε σε Îνα μεγάλο μπολ. ΨιλοκÏŒβετε τα κρεμμÏδια και τον μαÏŠντανÏŒ και τα προσθÎτετε στο μπολ.
ΠροσθÎτετε σιγά – σιγά το αλεÏρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
Αν το μείγμα σας φανεί νερουλÏŒ, ρίχνετε περισσÏŒτερο αλεÏρι. ΠροσθÎτετε λίγη μαργαρίνη, ρίχνετε αλάτι, πιπÎρι ή πάπρικα και ανακατεÏετε.
ΠεριμÎνετε να κάψει η μαργαρίνη και ρίχνετε κουταλιÎς της σοÏπας στο τηγάνι. Αφήνετε τους ντοματοκεφτÎδες να ροδίσουν καλά απÏŒ κάθε πλευρά για περίπου 2 λεπτά απÏŒ την κάθε πλευρά και τους τοποθετείτε πάνω απÏŒ Îνα πιάτο με απορροφητικÏŒ χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.
sidagi.gr








